Specialundervisning
0   248

Børnesagens Fællesråd: Børn skal kunne nøjes med at klage ét sted

Hvis en handicappet pige er utilfreds med sin skole, skal hun kunne nøjes med at klage ét sted. Sådan lyder det fra paraplyorganisationen Børnesagens Fællesråd, skriver Jyllands-Posten. ”Børn har brug for at blive taget alvorligt første gang og skal ikke henvises til at ringe til et andet sted. De skal kunne ringe til en telefon, og derfra skal der være en person, som følger sagen helt til dørs, for ellers risikerer børnene at give op”, siger formand René Skau Björnsson. Udmeldingen kommer, fordi langt de fleste af alle de klager, der havner hos Ombudsmandens Børnekontor, bliver afvist. Børnekontoret kan først tage en sag op, når alle andre klagemuligheder er udtømt, men det ved børn og unge sjældent.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.330 andre er allerede tilmeldt