»Aida« og »Barberen i Sevilla« på Verona-operaen er højdepunkterne på denne læserrejse. Se udførligt dag til dag-program på undervisere.dk

Opera i Verona

Oplev »Barberen i Sevilla« og »Aida« på en firedagestur med månedsmagasinet Undervisere og Albatros Travel. 24.-27. juli

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lad drømmen om en operaaften i Verona gå i opfyldelse. Oplev to fantastiske operaer og besøg ved samme lejlighed den hyggelige by Sirmione ved Gardasøen. Der er noget helt særligt over en opera under åben himmel en varm sommeraften, og den specielle magi ved Verona-operaen er det næsten 2.000 år gamle amfiteater med den flotte akustik i den smukke ramme.

Vi har valgt Verona-operaens varemærke, »Aida«-forestillingen, som absolut må opleves på netop dette sted. Vi skal også høre og se Rossini-operaen »Barberen i Sevilla«. Rejsen begynder med et kort besøg i Milano, hvor vi også passerer operaen La Scala.

24. juli flyver vi fra København-Milano med SAS og ankommer til Verona. Dagen efter oplever vi Verona og ser og hører »Barberen i Sevilla«.

Vi sidder på antikke stenbænke, og man kan leje puder eller købe oppustelige plastikpuder. Man kan også få rigtige stole på nummererede pladser. Tillægget for disse pladser er 550 kroner og skal bestilles hjemmefra. På tredjedagen gælder det Gardasøen og den fantastiske opsætning af »Aida«. Sidste dag får vi tid til at nyde de smukke udsigter ved Comosøen, før vi om aftenen flyver fra Milano.

Pris per person i delt dobbeltværelse: 6.990 kroner. Med i prisen: Fly København-Milano-København med SAS. Alle flyskatter og -afgifter. Transporter og udflugter ifølge program. Billetter til operaens unummererede pladser. Indkvartering i delt dobbeltværelse. Morgenmad og middage. Frokost i Sirmione. Dansk rejseleder.

Bestilling hos:

Albatros Travel, booking@albatros-travel.dk eller telefon 3698 9898. Oplys rejsekode LR-FOL ved bestilling. |

Læs mere