0   98

Det vidunderlige Toscana

Vin, kultur og bølgende landskaber. Tag på læserrejse med månedsmagasinet Undervisere og Albatros Travel i seks dage. 5.-10. april

Toscana er nok Italiens mest kendte region med en usædvanlig smuk natur og et væld af Italiens kulturseværdigheder. Vi besøger charmerende byer som Siena, Arezzo, Cortona og San Gimignano. Udgangspunktet for vores eventyr er kurbyen Chianciano Terme, hvor vi bor på et hyggeligt hotel med halvpension. Vi besøger et par vingårde og smager på deres vine.

Vi flyver til Rom, stiger på bussen og begynder rejsen gennem Lazio og nordpå ind i Toscana. Dag to besøger vi en af Italiens smukkeste kulturbyer, middelalderbyen Siena, hvor man fornemmer den historiske arv. Dag tre skal vi til Pienza, fødebyen for pave Pius II. Herefter besøger vi en økologisk vingård. Dag fire skal vi til etruskerbyen Arezzo med det smukke torv, som kan genkendes fra filmen »Livet er smukt«. På tilbagevejen besøger vi Cortona; en typisk middelalderby. Dag fem skal vi til San Gimignano, hvor vi spiser picnicfrokost og smager på vin. Og dag seks kører vi mod Roms lufthavn efter en tidlig morgenmad. Herfra retur til København.

Artiklen fortsætter under banneret

Pris per person i delt dobbeltværelse: 6.490 kroner. Med i prisen: Fly København-Rom tur/retur med Transavia. Alle flyskatter og -afgifter. Transporter og udflugter ifølge program. Indkvartering i delt dobbeltværelse. Halvpension med italiensk morgenmad og middag. Vinsmagning og let frokost i Montalcino. Picnicfrokost med vinsmagning i San Gimignano. Dansk rejseleder, lokalguide i Siena.

Bestil rejsen:

Albatros Travel, booking@albatros-travel.dk eller på telefon 3698 9898. Oplys rejsekode LR-FOL ved bestilling. |


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.461 andre er allerede tilmeldt