Toscana er vin, stemning, kultur, smukke landskaber og pittoreske bygninger. Se udførligt dag til dag-program på undervisere.dk

Det vidunderlige Toscana

Vin, kultur og bølgende landskaber. Tag på læserrejse med månedsmagasinet Undervisere og Albatros Travel i seks dage. 5.-10. april

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Toscana er nok Italiens mest kendte region med en usædvanlig smuk natur og et væld af Italiens kulturseværdigheder. Vi besøger charmerende byer som Siena, Arezzo, Cortona og San Gimignano. Udgangspunktet for vores eventyr er kurbyen Chianciano Terme, hvor vi bor på et hyggeligt hotel med halvpension. Vi besøger et par vingårde og smager på deres vine.

Vi flyver til Rom, stiger på bussen og begynder rejsen gennem Lazio og nordpå ind i Toscana. Dag to besøger vi en af Italiens smukkeste kulturbyer, middelalderbyen Siena, hvor man fornemmer den historiske arv. Dag tre skal vi til Pienza, fødebyen for pave Pius II. Herefter besøger vi en økologisk vingård. Dag fire skal vi til etruskerbyen Arezzo med det smukke torv, som kan genkendes fra filmen »Livet er smukt«. På tilbagevejen besøger vi Cortona; en typisk middelalderby. Dag fem skal vi til San Gimignano, hvor vi spiser picnicfrokost og smager på vin. Og dag seks kører vi mod Roms lufthavn efter en tidlig morgenmad. Herfra retur til København.

Pris per person i delt dobbeltværelse: 6.490 kroner. Med i prisen: Fly København-Rom tur/retur med Transavia. Alle flyskatter og -afgifter. Transporter og udflugter ifølge program. Indkvartering i delt dobbeltværelse. Halvpension med italiensk morgenmad og middag. Vinsmagning og let frokost i Montalcino. Picnicfrokost med vinsmagning i San Gimignano. Dansk rejseleder, lokalguide i Siena.

Bestil rejsen:

Albatros Travel, booking@albatros-travel.dk eller på telefon 3698 9898. Oplys rejsekode LR-FOL ved bestilling. |