Uskolet
0   253

Forældre glade for privat lektiehjælp: 
Nu hader han ikke os mere, kun sin mentor

uskolet

Uskolet er … et frikvarter fra alt, hvad der handler om nytte, formål, effektivitet og hvad-får-jeg-ud-af-det. Ikke specielt konstruktivt, slet ikke løsningsanvisende - kan knap nok stave til det.

Hvis det overhovedet kan kaldes journalistik, er det fagets svar på klassens bageste række, der ikke rigtig har forberedt sig, ikke rigtig hører efter og kun melder sig på banen for at høre, hvor længe der er til næste ferie. Der er faktisk ikke så længe.

Private lektiehjælpsfirmaer skyder op overalt i landet, og særligt siden skolereformen trådte i kraft, har udviklingen taget fart. Mange forældre er begejstrede for de nye tilbud, som nemt kan løbe op i flere tusinde kroner om måneden. »Efter at Tobias startede hos lektiehjælpsfirmaet DanMentor, har vi oplevet et meget positivt skift i stemningen herhjemme i køkken-alrummet«, fortæller Tobias' far. »Nu er det ikke længere os, han kalder upædagogiske og åndssvage og beder fucke af - nu går det alt sammen ud over hans mentor, Malene. Det er virkelig alle pengene værd«.

DanMentor tager 289 kroner per time ved køb af klippekort til ti seancer a to timer. Under januarudsalget er der penge at spare på et 80-turs kort.

Artiklen fortsætter under banneret

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ