Helle Trægård Jacobsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærer ved Sjølundsskolen Helle Trægård Jacobsen sov stille ind lillejuleaften.

Helle var ansat ved Sjølundsskolen fra august 2012. Inden det var hun ansat ved 10'eren, og før det var hun ansat på Fuglebjerg Skole.

Helle var utrolig vellidt af både elever, forældre og kollegaer. Helle brændte for at undervise de store elever, og eleverne satte stor pris på Helles umiddelbarhed og hendes ærlighed. Der var ikke tvivl om, at Helle ville dem det bedste. Hun forlangte, at de passede deres ting, og hvis de ikke gjorde det, så fik de det at vide, så det ikke kunne misforstås.

Helle var en meget afholdt kollega, som aldrig gik af vejen for at give en hjælpende hånd. Hun var altid i godt humør og var altid klar på en frisk bemærkning, der kunne løfte stemningen.

Helle var med sit lyse sind og kampgejst en kollega, som altid gik forrest. Dette på trods af at hun kæmpede med sygdom i de sidste år.

Helle vil blive savnet af såvel elever som forældre og kollegaer på Sjølundsskolen.

Vores tanker går til Helles familie og hendes nære venner.