Uskolet

De dygtige uddannelsespolitiske ordførere keder sig

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Talentfulde politikere keder sig på Christiansborg, viser en ny undersøgelse, og særligt slemt står det til på det uddannelsespolitiske område. »Vi stiller ikke høje nok krav til de dygtigste«, forklarer en kommentator. »Det er simpelthen en kultur, der skal ændres. Dansk politik skal være bedre til at favne bredere, for der sidder altså nogle politikere, som ikke får udnyttet deres fulde potentiale«. 
Kommentatoren peger på, at det i mange partier ikke er sejt at være klog, så disse politikere ikke yder deres bedste. »Det er vigtigt at italesætte problemet. De fagpolitiske talenter skal ikke mobbes, bare fordi de rækker hånden op under møderne og bliver hurtigere færdig med deres opgaver«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med 
tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder 
i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.