Blog
0   887

Julegaver i januar

Abonner på nyt om It i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Op til jul er deltagernes formater i Lærernetværket indleveret internt. Godt 100 gode gennemarbejdede forløb, der integrerer fag pædagogik og teknologi vil i løbet af januar tikke ind på Materialeplatformen - forhåbentlig til glæde for endnu flere end projektets deltagere.

Efter et arbejdsomt efterår har deltagerne i Lærernetværket produceret en række delbare formater, hvor it integreres i dansk og matematik – f.eks. forløb, didaktiske metaovervejelser og læringsobjekter. Alle rettet mod fag og progression, og alle afprøvet i praksis. Et sejt stykke arbejde i en omskiftelig tid.

Formaterne er tænkt til at danne rammen om en konkret og praksisrettet videndeling til brug for såvel deltagere men også for interesserede lærere uden for projektet. Lige fra idefasen har der blandt deltagerne været et slaraffenland af ideer, og de endelige formater afspejler også en solid spændvidde og mangfoldighed, som vi i Lærernetværket vil mene kan inspirere enhver.

Vi arbejder lige nu på et interaktivt landkort over deltagernes formater, som man kan kigge med på i understående link. Landkortet revideres, kommenteres og justeres løbende indenfor de næste måneder.

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zfyyhYw-EgiQ.kYLvULlSe7Bg

Artiklen fortsætter under banneret

Man kan på Materialeplatformen under ”kollega til kollega” sektionen søge på tag’et Lærernetværket og finde formaterne efterhånden, som de bliver lagt op.

Sidst men ikke mindst kommer vi, i de tilfælde hvor vores deltagere har givet tilsagn, til at dele links til de gode sager på vores sociale netværk på Twitter og Facebook.

Hold også øje med bloggen, hvor vi sammen med deltagerne tager forskellige temaer op igennem det tidlige forår.

Så vi kan i Lærernetværket med rette konstatere at julegaverne ikke er ophørt, bare fordi der er januar.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.047 andre er allerede tilmeldt