Kristendomskundskab
0   1009

»Religion nu« – nu til 3. klasse

Gyldendals system til kristendomsundervisningen, »Religion nu«, er nået til 3. klasse. Her skal eleverne blandt andet arbejde med Paulus og begrebet pligt.

Om »Religion nu 1« skrev Folkeskolens anmelder: »En stor force i dette undervisningsmateriale er, at man har delt bogen op i tre brede emner, som alle er beskrevet i en detaljeret undervisningsplan - time for time. Det er simpelt hen smart og hjælper underviseren helt utroligt meget i hverdagen … alt i alt er det pengene værd og yderst anvendeligt i en bred undervisning i kristendom«.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
994 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
533 andre er allerede tilmeldt