Åse Bonde var pædagogisk konsulent og stedfortræder for skolechefen.

Fra Albertslund til DLF

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Åse Bonde er fra Albertslund og er den 15. januar blevet ansat som konsulent i Danmarks Lærerforenings skole- og uddannelsespolitiske afdeling på Vandkunsten i København.

Åse Bonde er uddannet fra Zahles Seminarium i 1987, har været lærer på Holsbjergskolen og har siden 1999 været pædagogisk-administrativ konsulent i Albertslund Kommunes børne- og undervisningsforvaltning; de seneste tre år har Åse Bonde også været stedfortræder for skolechefen. Læreruddannelsen er løbende blevet suppleret blandt andet med en diplomuddannelse i pædagogisk projektledelse og organisationsudvikling, Undervisningsministeriets konsulentuddannelse og et modul af diplomuddannelsen om evaluering i organisationer. I DLF afløser hun Kim Mørch Jacobsen, som i november blev ansat som generalsekretær i Dansk Ungdoms Fællesråd.