0   163

AvisNET www.aiu.dk

Formålet med AvisNET er at lære eleverne om det journalistiske håndværk. De lærer at researche og skaffe sig baggrundsviden, de får at vide, hvordan en historie bygges op, og de lærer at kende forskel på de journalistiske genrer med mere.

Artiklen fortsætter under banneret

Opgaverne giver forslag til forskellige journalistiske aktiviteter, der stilles relevant baggrundsmateriale til rådighed, og der gives hjælp til både research, skrivning og layout. Bestiller man et password hos Avisen i Undervisningen, kan man få adgang til Ritzaus dagsaktuelle nyhedstelegrammer og til Nordfotos billeder. Det koster ingenting, men man skal opgive skolens domænenavn. Der er desuden links til alle danske dagblade på Nettet, hvor man også kan hente de nyeste informationer om krigens gang. Det kan være en god øvelse at vurdere de forskellige avisers dækning af den samme begivenhed.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks