Debat

Det nye ‘Et liv som ordblind’

Du har måske allerede opdaget det, 'Et liv som ordblind' blevet redesignet. Dette har også givet muligheder for at samle en masse viden på forskellige områder, omkring ordblindhed.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har valgt at lave nogle samlet artikler om hovedområderne, inden for ordblindhed. Hvordan er det at være ordblind i folkeskolen? Her kan man finde en samling af det indhold jeg har skrevet om folkeskolen. Der er også kommet en artikel om både ordblinde hjælpemidler og app til iPhone og Android, som er gode til ordblinde. Der er også andre artikler, om livet efter folkeskolen.

Alle artikler vil løbende bliver opdater med det nye indhold fra bloggen. Det er ikke alt fra bloggen, man kan finde i artiklerne. Jeg arbejde også på at skrive flere artikler, om forskellige ordblind emner.

Har du forslag eller input til emner der kunne være spændende, er du meget velkommen til at skrive det i en kommentar herunder eller på anden måde.Mvh Jesper Sehested Jensen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS