Debat
1   193

Debatten

Gense endelig debatten fra torsdag d.27/11

HVad blev der sagt torsdag aften er ret så interessant set med forældreøjne:

Artiklen fortsætter under banneret

MZ: "Nu har den her reform jo ikke nogen videnskabelig undersøgelse gab sig, vi håber....." - interessant, fordi den her regering og KL har påberåbt sig forskningen(der med alt forskning) som rygstød for både lov og reform.

CA: "Nu er jeg kun bekymret for elevernes læring...." - kære forældre, damen er kun bekymret om fremtidens testscore, ikke om hvordan man når der hen, det skal vi nok presse skolerne til, lærerne til og så skal I se.

Skole leder(beklager forglemmelse af navn): "Nogle børn har ikke brug for fri leg.... der skal være læring hele tiden, hver gang der er en lærer og et barn, finder der læring sted....læring, læring, læring" - I skal bare trænes til test, test, test, så skal I bare se. Frihed har I jo når I sover.

NE(Niels Egelund):"Nu er der jo sket meget siden 80'erne.....Min bog gælder dog stadig......de vil komme rejsende fra Ontario og Findland for at besøge vores skoler og lære af os....." - Vi udvælger selvfølgelig de skoler de besøger.

VI kan ånde lettet op, eliten har føderne plantet solidt på jorden og skolelederne er meget tæt på undervisningen til daglig, det er godt at vide.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ