Førtidspension
0   447

DLF og Udbetaling Danmark samarbejder for at undgå fejl

En førtidspensioneret lærer mistede 39.900 kroner af sin pension på grund af forkert rådgivning fra Udbetaling Danmark, skrev Folkeskolen i sidste uge. På baggrund af artiklen har underdirektøren henvendt sig til DLF, og der er nu indledt et samarbejde for at mindske antallet af fejl.

Udbetaling Danmark

Udbetaling Danmark er en offentlig myndighed, der har ansvaret for udbetaling af en række offentlige ydelser såsom folkepension, førtidspension, boligstøtte, barselsdagpenge og familieydelser.

De lærere, der har brug for rådgivning, kan henvende sig til deres lærerkreds. Her har man nu mulighed for en nemmere adgang til Udbetaling Danmark, hvis medlemmet af DLF har givet kredsen fuldmagt til at undersøge sagen nærmere.

Samarbejdet betyder, at kredsen på medlemmets vegne kan rette henvendelse til den rette sagsbehandler i Udbetaling Danmark. Sager af mere principiel karakter kan også rejses via kredsen

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
595 andre er allerede tilmeldt