Debat

Jeg må da have misforstået noget !

DLF´s strategi OK15

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kan det virkeligt være tilfældet, at DLF ikke vil kæmpe for en ny overenskomst, og vælger ikke at stille med  krav til forhandling af OK15?  

Det er nemlig det indtryk jeg har fået af dels artikler i folkeskolen, dels af samtale og diskussioner med TRér. Nemlig dette, at man fra DLFs side havde valgt i år ikke at stille nogle krav, men at forholde sig passive og afvenende og dermed støtte op om lov 409. KL skal nemlig ikke forvente at tjene på en ny lockout, og penge til en evt strejke har DLF ikke. Hermed er der heller ikke en ny overenskomst i sigte, før tidligst i 2017. Jeg har fra mit forberedelsesrum svært ved at se hvad der tjenes på ikke at ”frede” KL og lov 409, og om KL ikke tjener på denne passivitet alligevel.

Bevares, KL skal da nok føle hvor svært det er at implementere reformen, men at vi giver 2 næsten 3 år til at selv samme reform får ekstra fodfæste, giver da ingen mening, tværtimod.  Det værste er, at mens 409 får fodfæste, så vender lærerstanden sig til de nye tider, overenskomsten glemmes, der indgåes individuelle aftaler og solidariteten forsvinder og min fagforening visner !

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg må da have misforstået noget ! Det kan da ikke være min DLF´s taktik.  

Powered by Labrador CMS