Debat

Central sikring

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi finder på baggrund af forløbet af overenskomstforhandlingerne og afstemningsresultatet, at et stort flertal i hovedstyrelsen er ude af trit med holdningen blandt medlemmerne. Samtidig fornemmer vi et meget ringe kendskab til, hvordan virkeligheden og dagligdagen er i kommunerne og på den enkelte skole.

Efter indførelsen af den nuværende tjenestetid er tempoet og arbejdsbyrden steget betydeligt i hverdagen. Det er derfor af altafgørende betydning, at lærerne ved en omlægning af arbejdstiden ikke endnu en gang kommer til at betale prisen ved at skulle løbe hurtigere.

Vi opfordrer, som en konsekvens af afstemningsresultatet, Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse til at give forhandlerne et mandat, der centralt sikrer tiden til forberedelse og lærersamarbejde.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Henning Andersen

for tillidsrepræsentanterne i Greve Lærerforening