Debat

Fej anonymitet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ifølge Fyens Stiftstidende 22. april siger flere hovedstyrelsesmedlemmer direkte, at de har svært ved at have tillid til, at Anni Herfort Andersen er i stand til at lede nye forhandlinger, efter at hun anbefalede et ja.

Da det næppe er journalistisk hjernespind, må jeg med foragt konstatere, at en eller flere medlemsvalgte hovedstyrelsesmedlemmer gemmer sig bag en fej anonymitet, og at de ikke har modet til at stå frem med navns nævnelse.

Og det i en konfliktsituation, hvor der er mere brug for sammenhold i foreningen, rettet mod arbejdsgiveren, end for mistillid rettet mod DLF's formand.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er i konfliktsituationer, vi skal vise vores styrke og sammenhold. Derfor er situationen for alvorlig til, at anonyme hovedstyrelsesmedlemmer søger at slå politisk plat på den.

Formandsvalget foregår på efterårets kongres, og en anstændig valgkamp må afvente en løsning på overenskomstsituationen.

Vi skylder medlemmerne, at vi i fællesskab arbejder for at skaffe dem bedre vilkår. Til det hører en stærk formand, og en stærk formand får man ved et konstruktivt med- og modspil og ved personlig tillid.

Niels Munkholm Rasmussen

formand

Odense Lærerforening