Debat

+100 indlæg om ordblindhed

Kender du en elev, der måske er ordblind eller har læse /staveproblemer, så har etlivsomordblind.dk nu 100 indlæg om de udfordringer og hjælpemidler der findes.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Folkeskolen,

Nu har etlivsomordblind.dk rundet 100 indlæg omkring ordblindhed. Det er muligt at finde indlæg om hjælpemidler, personlige historie og oplevelser. Så hvis du har elever der har problemer på dette område. Kunne dette være en stor hjælp for dem, så fortæl dem om etlivsomordblind.dk.

Det kunne også være dig selv, der kunne tænke dig at blive lidt klogere på hvad det vil sige at være ordblind, så kig forbi bloggen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg håber at kunne skrive når bloggen har rundet 150 indlæg, med en masse nyt indhold om hjælpemidler og historier. Har du input til indhold, så skriv en kommentar herunder eller send en email på jesper@etlivsomordblind.dk 

Mvh Jesper Sehested Jensen