Letlæsning
0   464

Vitello – nu til let øvede læsere

»Drengen de kaldte Vitello« er hastigt på vej til en status som en moderne »Emil fra Lønneberg«. Og nu er seks af de nyklassiske højtlæsningsbøger af Kim Fupz Aakeson blevet læsepædagogisk bearbejdet, så lixtallet er endt på 17. Dermed kan let øvede læsere selv give sig i kast med Vitello, møgungen William, den klamme kæreste Kamma og de andre fra rækkehusene ved ringvejen. Til gengæld må de nøjes med illustrationer i gråtoner.

I letlæsningsudgaverne er seks historier samlet i to bøger, henholdsvis »Drengen de kaldte Vitello« og »Vitello fra rækkehuset ved ringvejen«. De koster hver 130 kroner.

Om højtlæsningsudgaverne skrev Folkeskolens anmeldere blandt andet: »Herlige højtlæsningsbøge« og »Aakeson er suveræn med opremsninger af hvad som helst, der får sproget til at synge«.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.513 andre er allerede tilmeldt