Debat

Hvordan kan forholdet mellem skolen og forældre forbedres

Hvad kan forældre gøre for at opbygge et bedre forhold til skolen? I mit blogindlæg på etlivsomordblind.dk har jeg kommet med 8 forslag. Har I andre inputs, så skriv en kommentar på bloggen, så vi sammen kan forbedre forholdene for alle.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I mit andet indlæg omkring 'kontakten mellem forældre og folkeskolen' er skrevet, og jeg kunne rigtig godt tænke mig jeres inputs!

Mange mennesker glemmer at se tingene, fra den andens side. Derved kan meget gå galt. Derfor er det også vigtigt at man har et godt forhold imellem, så disse ting ikke sker.

Med mine blogindlæg, håber jeg på at de forskellige parter få øjnene op for den anden sides problemer, til gavn for alle. Derfor håber jeg også I har lyst til at dele jeres input på bloggen, og de 2.000 læser der hver måned, læser indlæg og kommentarer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Fik du ikke læst det første, kan du læse om 'kommunikation imellem forældre og skolen'.  

Mvh Jesper - 'etlivsomordblind.dk

Powered by Labrador CMS