Blog
1   525

Nu kan alle regne den ud!

Abonner på nyt om Den digitale skole i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

PhotoMath er endnu et redskab, som må sætte træning af matematiske færdigheder under pres.

Med den nye app kan brugerne scanne et regnestykke fra skærm eller bog og straks udregnes resultatet.

Et godt bud på at de mobile enheder kan være værdifulde både i skole og privatlivet og dermed et bud på at it i undervisningssammenhæng er andet end den traditionelle computer. Men det får mig samtidig til at overveje relevansen af mange skolers indkøb af nogle digitale læremidler som eksempelvis Emat. Denne ressource generer opgaver på skærmen, som kan scannes med PhotoMath, og herefter vises resultatet på mobilen. Efter indtastning i Emat kan svarene sammenlignes, men rigtighed tjekkes ikke af Emat. Hvor tilfører det digitale noget brugbart? Hvilken ressource mon overlever længst?

Tag diskussionen om kvalitet og pædagogisk værdi i disse typer af værktøjer ude på skolerne. Vælg de redskaber til elevernes matematikundervisning, som også bidrager til udvikling af det 21 ånhundredes kompetencer.

Den ene ressource er en betalingsressource – den anden gratis.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.870 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.018 andre er allerede tilmeldt