Sidste time

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En udbrændt lærer fortæller om sin sidste tid på skolen. Tre lærere fra Tårs Skole beretter om, hvordan de bruger supervision, og lærere fra Aalborg beskriver det tremåneders udviklingskursus, de har mulighed for at tage, og hvad kurset betyder for dem. Det sker tirsdag den 4. maj, klokken 18.30, i en tv-serie om psykisk arbejdsmiljø, som sendes på DR2. Udsendelsen genudsendes på DR1 søndag den 9. maj.

Tidligere har der været sendt to programmer i serien. Det sidste handler om lærernes psykiske arbejdsmiljø. Her fortæller en lærer om, hvorfor hun brød sammen efter tyve år i jobbet. Om hvordan lærernes vilkår blev ændret med ny folkeskolelov, ny styrelseslov og nye krav, som hun syntes, det var svært at leve op til. Andre lærere fortæller i udsendelsen, hvad de gør for at klare presset og komme videre.

Powered by Labrador CMS