Blog
0   681

I gang igen

Abonner på nyt om Engelsk i 1. klasse i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I gang igen.

Så er det nye skoleår skudt godt i gang og jeg har nu for anden gang startet en 1.klasse op i engelsk. Kan godt mærke, at jeg ikke er lige så usikker, som sidste år. Fortsætter med min gamle 1.klasse, hvor udfordringen nu bliver at bygge videre på deres ordforråd. Et ordforråd som stadig er meget usikkert, og jeg vil derfor gennemgå mange af de samme emner som i 1.klasse. Family som det første, da det var emnet vi arbejdede med inden sommerferien.

Min nye 1. klasse har store forventniger til faget, og eleverne har glædet sig meget til at lære engelsk. Erfaringen har lært mig, at mundtligheden skal i fokus, så mit første emne ”Colours” er udelukkende show and tell me, draw and match og sing/listning øvelser.Oplevede ikke den samme frustration hos eleverne, som sidste år, når jeg taler engelsk til dem, da jeg kombinerer, det jeg siger med en handling/ illustration. F.eks. Show me the blue cirkel – jeg viser samtidig den blå cirkel. Tror også min erfaring har lært mig, kun at give meget korte beskeder på engelsk, som jeg gentager mange mange gange...;)

Noget jeg også skal fortsætte med at gøre i 2.klasse. Så min metodik i henholdsvis 1. og 2. klasse er den samme. Med hensyn til materialer så sammensætter jeg stadig mit eget hentet fra forskellige systemer, stadig med bevidstheden om de gældende Copy-dan rettigheder ;), og ark mm. jeg finder på nettet. Har fundet mange gode bevægelseslege på siden tidligsprogstart.dk og Skolekom bugner at gode ideer fra kreative og dygtige engelsklærere..1000 tak for det... 

Artiklen fortsætter under banneret

Nadja Rau 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.576 andre er allerede tilmeldt