Uskolet
0   259

Flere medier: 
Sammenligning af tilfældige tal siger utroligt meget

Reality-programmet »Paradise Hotel« har næsten samme antal ansøgere som læreruddannelsen. Efter at den historie for nylig kørte i flere danske medier, har mange journalister fået blod på tanden til at sammenligne andre tilfældige tal.

»Det viser sig, at 14-årige bruger mere tid på at spille Xbox, end de gør på at drikke skolemælk«, skriver for eksempel en journalist. »Det synes jeg siger utroligt meget om den tid, vi lever i«. Og en anden:

Artiklen fortsætter under banneret

»Lærestanden har da virkelig et imageproblem, når man ser, hvor mange skoleelever der foretrækker Nutella frem for matematiklektier«. Og endnu en: »Børn og unge i dag tænker ikke på andet end at blive kendte. De vil alle sammen have mere anerkendelse, end for eksempel jeg har fået«. Og: »Langt flere unge vil til koncert med popfænomenet Christopher end til uddannelsesmesse i Herning Kongrescenter - det siger vist alt om den generations prioriteter«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ