0   183

Kåring af bedste 
undervisningsmiddel

Innovation belønnes ofte. Hvis du har skabt en kandidat til årets undervisningsmiddelpris, er det nu, materialet skal sendes af sted til juryen. Vindermaterialet skal være af »bemærkelsesværdig høj kvalitet til folkeskolen, ungdoms- eller voksenuddannelserne«, skriver uvm.dk. Mandag den 6. oktober bliver der åbnet for indsendelse af materialer til årets undervisningsmiddelpris 2015, som uddeles i marts. Fagbladet Folkeskolen står sammen med en række andre aktører bag prisen. Der er ansøgningsfrist fredag den 7. november.

Læs mere om prisen på uvm.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen