Debat

En forenings naturlige opgave

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dan Sterup protesterer i Folkeskolen nummer 27 imod tankerne om at udmelde sig af Statspensionisternes Centralforening.

Han leverer jo også på samme tid argumentationen for en udmeldelse. Han siger ganske rigtigt, at pensionisterne udsættes for nedskæringer, utilstrækkelig regulering af pensioner, ingen kompensation for stigende fødevarepriser. Efter Dan Sterups mening bliver vi pensionister behandlet skidt.

Det burde ikke være sådan, men det er det. Til trods for at vi nu har været medlem af foreningen siden 1998 og burde som sådan være en solidarisk organisation, der stod stærkt over for politikerne, som Dan Sterup skriver. Åbenbart ikke stærkt nok.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Udmeldelse kan føre til det helt naturlige, at overenskomstforhandlinger smelter sammen, så forhandlinger tilgodeser den aktive såvel som pensionistfraktionen inden for moderforeningen.

Det må være en fagforenings naturlige opgave.