Natur/teknologi
0   688

Læs og lær om naturfagsdidaktik

'Web-antologien' hedder et nyt fagdidaktisk værktøj i naturfag. Professionshøjskolernes Naturfagsnetværk UC NatNet har i samarbejde med læreruddannelserne ved professionshøjskolerne og NTS-Centeret udviklet en portal med naturfagsdidaktiske artikler.

En række artikler og små videoer om naturfaglige modeller, faglig læsning og praktisk arbejde i naturfagene er tilgængelige for alle i Web-antologien. Her kan man læse om hverdagsforestillinger og forskellige former for evaluering eller undervisningsdifferentiering.

Det er ambitionen at skabe en vidensplatform med den nyeste viden om naturfagsdidaktik til lærere og lærerstuderende, står der i pressemeddelelsen. Artiklerne er skrevet af eksperter indenfor det naturfagsdidaktiske felt, og i løbet af efteråret vil flere artikler komme til.

Link til web-antologien findes til højre for artiklen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.408 andre er allerede tilmeldt