Blog
0   673

Lærernetværket – nu med lærere fra hele landet!

Abonner på nyt om It i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hermed en kort statusopdatering fra Lærernetværket. Der er godt gang i den praksisnære udvikling. De deltagende læreres daglige undervisning står i centrum for udviklingen inspirerende digitale formater på fagdidaktikkens præmisser.

Vi har i Lærernetværket haft vores første opstartsmøder rundt omkring i alle landets regioner, og har nu påbegyndt arbejdet i de mindre videndelings- og udviklingsnetværk: Producerende Praksisfælleskaber.

Vi kan melde om godt mod i en presset tid. Lærernetværket er startet op simultant med ny skolereform og andre initiativer på området, hvilket nødvendigvis er udfordrende for alle parter, men mest af alt for dets deltagere. I Lærernetværket fastholder vi fokus mod rum til fælles faglig fordybelse – og nye vinkler på elevernes læring.

De deltagende lærere er i brainstormfasen omkring udviklingen af den helt nære undervisningspraksis i deres klasser, og der er allerede nu rigtig mange ideer som vidner om stor diversitet i interesser, høj fagfaglighed og et ultrastærkt gåpåmod. Radaren er rettet mod mødet imellem fagdidaktik og teknologi. Nedenstående Wordle, som er sakset fra de mange brainstorms på Lærernetværkets SkoleKom-konference, afspejler mangfoldigheden i inputs indtil videre.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.045 andre er allerede tilmeldt