Blog
2   658

Skurken er livsfilosofi og etik

Abonner på nyt om Hans Krab Koed i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Om problemet med den manglende viden om de bibelske fortællinger

Hvorfor er det nu unge i dag ikke kender ret mange fortællinger fra bibelen.Det er fordi de gode og interessante emner fra livsfilosofi og etik tager al opmærksomheden. Temaerne fra dette vidensområde tager udgangspunkt i elevernes livsverden og er meget vedkommende. Følgelig bliver der ikke tid til traditionel bibelhistorie. 

Det er et så stort problem, at livsfilosofi og etik til sidst mister forbindelsen til sit udgangspunkt, hvis man ikke bestræber sig på også at arbejde religonsvidenskabeligt med de bibelske tekster ligesom man gør med andre religioner

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
974 andre er allerede tilmeldt