Debat

Ansøgning om understøttelse til sikring af skolereformens succes

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære undervisningsminister.

Jeg har med glæde, via departementschef i Undervisningsministeriet Jesper Fisker, modtaget besked om, at Undervisningsministeriet har ansat 80 nye kvalificerede folk (primært lærere og pædagoger), som skal hjælpe lærere, pædagoger og ledere med at løse den nye opgave under den nye reform. Disse kolleger skal inspirere og »videndele« mellem skolerne.

Kommunerne kan ansøge om hjælp fra denne gruppe gode folk.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det skal hermed være gjort: Jeg vil med det samme gerne booke de 80 gode kolleger på ubestemt tid: Mine kolleger på Frederiksberg efterlyser akut flere kvalificerede lærerkræfter til at løse den egentlige opgave, nemlig at sikre undervisningens kvalitet.

Med håbet om positiv respons.

Med venlig hilsen

Ane Søegaard

PS: Ansøgningen bedes hastebehandlet, da problemet presser sig gevaldigt på, da elevernes undervisning flere steder endnu ikke er forberedt på grund af lærernes nye og ufleksible arbejdstidsregler.

Powered by Labrador CMS