Debat

Alle indlæg vedrørende Agedrup-sagen samlet

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg vil blot minde om, at jeg på nedenstående link samler alle indlæg - både diskuterende og journalistiske - om advarslen til Erik Schmidt:

Listen er lang, men kommunen er tavs. Det eneste, jeg har hørt, er, at Rådmand Susanne Crawley rejser rundt på skolerne og fortæller lærerne, at de må sige lige hvad de har lyst til, for det står i Grundloven - det er sådan noget, jeg kalder "postmoderne ondskab".

Lærernes fagforening er næsten ligeså tavs som kommunen. Fra den kant har vi kun haft klare tilkendegivelser fra N.C. Sauer. Dorte Lange har ridset nogle generelle retningslinjer op, og Bondo har holdt en hemmelig tale ved Schmidts afskedsreception. Alle andre bestyrelsesmedlemmer har slet ikke sagt noget. Derimod er Dansk Magisterforening gået ind i sagen. Så måske skulle lærerne melde sig ind i DM?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

http://www.thomasaastruproemer.dk/erik-schmidt