Debat

Protest!

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som DLF-statstjenestemandspensionist vil jeg gerne protestere mod mine repræsentanters forslag om udmeldelse af Statspensionisternes Centralforening. Det er et utroligt dårligt signal at sende, i en tid hvor pensionisterne hele tiden udsættes for nedskæringer, utilstrækkelig regulering af vore pensioner og manglende kompensation for stigninger i fødevarepriser, kollektiv trafik med mere. Netop nu bør der manes til sammenhold og solidaritet for at styrke vore organisationer, så vi kan stå stærkt over for politikerne. Gennem vores dynamiske formand, Jørgen Fischer, er vi med i Pensionisternes Samvirke og Ældremobiliseringen og kan her være med til at få indflydelse på anvendelsen af satspuljemidlerne.

Det påstås, at kontingentmidlerne på 500.000 kroner til Centralforeningen ville kunne anvendes bedre i eget regi, men reelt drejer det sig kun om cirka 30 kroner per medlem årligt. Hvor meget kan man få for dette beløb, hvis man selv skal sætte noget i værk. Jeg håber virkelig, at DLF-pensionistrepræsentanterne vil besinde sig, inden de foretager et så drastisk skridt, som vil betyde en kraftig svækkelse af vores indflydelse.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler