Alt, hvad kollega fortæller om ferie på græsk ø, har alle allerede læst på hendes Facebook-side

Kollega Lotte har næppe haft én oplevelse denne sommer på den græske ø Pythilaikos, som hun ikke minutiøst har dokumenteret på sin Facebook-side. Det har imidlertid problematiseret den traditionelle udveksling af ferieminder på lærerværelset.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Der var intet, vi ikke allerede havde hørt til mindste detalje«, fortæller en kollega. »Vi havde set mindst hundrede billeder af bare tæer i vandkanten. Vi vidste, hun havde pruttet om prisen for nogle lædersandaler, og at hun havde set et firben på en tur i bjergene. Da hun begyndte at fortælle om den lille taverna med den fantastiske udsigt, var vi fire, der i kor kunne færdiggøre historien om 'den vildt grineren tjener, Stavros, der kunne sige god aften på dansk'«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.