Den danske tropekoloni Trankebar og Sydøstindien i vinterferien

5.-15. februar 2015 – 11 dage med antropolog og Indienekspert Lise Kloch. Maksimum 18 deltagere.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rejs med fagfæller til Sydøstindien og oplev den gamle danske tropekoloni Trankebar. Rejsen byder desuden på et af Indiens mest spektakulære hindutempler, tuk-tuk-safari, besøg i fiskerlandsby, besøg på en skole og et lærerseminarium, skøn sydindisk mad og meget mere.

Rejsen starter på Koromandelkysten ved Den Bengalske Bugt, hvor palmer og farvestrålende fiskerbåde pryder strandbredden. Dette eksotiske hjørne af Indien besøges kun sjældent af danske turister, men byder på kæmpe oplevelser og en følelse af autenticitet, man kun oplever få steder. Fra kysten går rejsen ind til Indiens sagnomspundne templer, blandt andet det imponerende Meenakshi Amman i den gamle kulturby Madurai.

Et af højdepunkterne er besøget i Trankebar, hvor vi slentrer ned ad Kongensgade, udforsker fæstningen Dansborg og besøger en skole og byens lærerseminarium. I Trankebar indtager kirken stadig en central position inden for uddannelse, og vi får indsigt i, hvordan undervisningstraditionerne i området kan spores tilbage til den danske kolonitid.

En enestående rejse med et højt vidensniveau og oplevelser for livet.

• Pris:

16.900 kroner per person (enkeltværelsestillæg 1.950 kroner).

• Prisen inkluderer blandt andet:

Fly København-Chennai retur og Madurai-Chennai, helpension, alle udflugter ifølge program, gode hoteller med pool.

• Info og tilmelding:

Karavane Rejser, www.karavanerejser.dk, telefon 40 62 83 47.