Rejsen byder på dejlige vandreture i Rajasthans eventyrlige landskaber.

Vandre- og kulturrejse til Rajasthan og Udaipur

Efterårsferien 2014. Vandreture, Taj Mahal, fortryllende paladser og 1001-nats-stemning. 11 dage med rejseleder Lise Kloch, antropolog og Indienekspert. 9.-19. oktober 2014.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vil du opleve Indien på en anderledes måde, så tag med fagbladet Folkeskolen til eventyrlige Raja­sthan. Rejsen indeholder en række spændende vandreture, der giver en unik mulighed for at opleve områdets smukke landskaber, lokale landsbyer og spraglede gadeliv i øjenhøjde.

Rejsen inkluderer et firedages ophold i Indiens mest romantiske by, Udaipur, der er smukt beliggende ned til Pichola-søen og er Indien, når det er allerbedst: Farverige basargader, blomstrende bougainvilleaer, hellige køer og ældgamle templer. Stemningen i byen er afslappet og venlig, og det er et skønt sted bare at ose rundt eller sætte sig på en cafe og nyde udsigten over søen. Vi bruger Udaipur som base og tager herfra på gåture i de smukke omgivelser.

Rejsen inkluderer desuden besøg ved Taj Mahal, tur på elefant­ryg, besøg i hjælpeorganisation for fattige kvinder, overnatning på kongepalads og meget mere.

Tempoet på vandreturene er stille og roligt, og alle i almindelig god fysisk form kan være med.

• Pris:

15.900 kroner per person i delt dobbeltværelse (enkeltværelsestillæg 1.450 kroner). Maksimum 18 deltagere.

• Prisen inkluderer blandt andet:

Fly København-Delhi, helpension, alle udflugter og entreer ifølge program, indkvartering på gode hoteller, dansk ekspertrejseleder, bidrag til Rejsegarantifonden.