Blog
1   460

Det sejler mod nye horisonter, jeg ikke kender til

Abonner på nyt om Dagbog: Morten Barasinski i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Spørgsmålene hober sig op, men hvornår har de ikke gjort det? Mit lærerliv har været fyldt med ubesvarede spørgsmål og heldigvis. Jeg kan gennem mit efterhånden lange lærerliv tilkalde mig en "klog" lærersætning: "Svar afføder spørgsmål" - det er slet IKKE sådan den "kloge" lærersætning er fomuleret og jeg husker intet om hvorfra jeg har stjålet den ... jeg  kunne have googlet den og virker super smart og ord-klog, men kan vi bruge den meget forsimplet ugave i den nye skole, vi alle skal facilitere? ... vil det være muligt at fokusere på spørgsmål fremfor svar og hvor vil fag-faglige bærer os hen med dette? ... jeg aner det ikke, men det er da et spørgsmål værd, tænker jeg. Jeg er parat … er man så klar … jeg ved det ikke ... jeg bekymre mig ikke om det. Jeg ser mange udfordringerne, dem er jeg IKKE blind for – jeg kunne bruge MANGE spalter på at ridse dem op, men bare tanker dræner mig for energi.

 

Artiklen fortsætter under banneret

Maskinen skal i gang, vi tager IKKE vand ind, men om vi sejler den i ”rette” havn, aner jeg ikke … vi skal evaluere og justere kursen … måske ændre det hele …. jeg ved det ikke og jeg trives med det uvisse … jeg trives med finde kursen undervejs og gad vide om det fag-faglige niveau, jeg skal være garant for, er i orden … det må tiden vise - vi kan ikke søsætte dette udviklingsprojekt og fastholde det fag-faglige niveau, vi har kendt til - vi skal have tid til ændrineger .. jeg sejler mod nye horisonter, jeg ikke kender til?  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ