Blog
0   645

Hvis det ikke var for kollegaerne, så ....

Abonner på nyt om Dagbog: Pernille Kepler i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

3. dag i uvishedsland: Flere og flere lærere finder en arbejdsplads på lærerværelset. Der summes mere og mere overalt. Små-møder om overlevering, små koordinationsmøder, en smule årsplaner, en hel del administrativt arbejde - og rigtig meget snak om fremtiden, om de manglende arbejdspladser, manglende skemaer, time-tælleri og om utålelige udtalelser i pressen fra folk, der ikke forstår os, folk der burde bakke os op og arbejde for en kernesund folkeskole og super-tilfredse medarbejdere - fx borgmestre. 

Tjenestemændene og 93-gruppen har fået besked om, at kommunens it-system desværre ikke er klar til at håndtere tillæg til de forudbetalte. Jeg foreslog, at medarbejderne meddelte kommunen, at de endnu ikke - desværre - er i stand til at håndtere de nye forventninger, men at de håber, at alt snart kører.

Artiklen fortsætter under banneret

Indsatsen er ikke super-effektiv set med djøf-øjne - på den korte bane. Men vi er sammen, og mon vi ikke langsomt finder en måde at håndtere disrespekten for vores arbejde og erhverv på? Det hjalp i hvert fald på humøret, da jeg mødte to skolebørn, der med overbevisende og klare stemmer meddelte mig, at de glæder sig vildt meget til at komme i skole på mandag. 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ