Blog
0   492

Jeg har skudt forbi før og skyder forbi igen

Abonner på nyt om Dagbog: Morten Barasinski i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I går var en dag med møde og forberedelse med min teammakker. Vi vil i år rykke endnu tættere hinanden i forberedelsen og udførslen af den fag-faglig undervisning. Målet er ganske enkelt flere fag-faglige og sociale aktiviteter på tværs af klasserne og på sigt udvide med endnu større og tættere samarbejde på tværs af årgange – ikke noget nyt her, vi har som alle andre, arbejdet med dette i årevis. Der ligger dog i år et ønske om at højne dette samarbejde …, det bilder jeg mig i hvert fald ind. Det tegner godt, vi har allerede før sommerferien aftalt flere projekter på tværs af klasserne og i går blev flere sat på plads.

Ellers gik dagen med at organisere min youtube-kanal til kommende skoleår. Jeg fik også kigget nærmere på, hvordan vi fremadrettet skal bruge iMovie, Explain Everything, Book Creator, Keynote, Prezi, PowerPoint og GarageBand i undervisningen. Der er ikke noget nyt i dette, jeg har som så mange andre, brugt app’s i undervisningen og udvikler stadig på brugen af disse.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg fik også holdt et møde med organisten i vores lokale kirke. Vi indledte sidste år et samarbejde om musikundervisningen på mellemtrinnet. Samarbejdet har affødt et samarbejde med vores lokale præst om kristendomsundervisningen. Her har vi sammen gjort en del af kristendomsfaget praktisk med fag-faglige besøg i kirken, og der er ingen tvivl om at både organist og præst, har henholdsvis en del mere fag-faglig dybde, når der skal synges salmer og spilles til samt når eleverne på egen krop, skal mærke hvordan det er at gå til alters …, før vi tager snakken om hvor altergang kommer fra.

Jeg skal i dag lave en opstartsvideo om det kommende danskforløb og smide den på min youtube-kanal. Mærkværdigt nok tager det altid lidt længere tid end forventet, men det er spændende for mig at producere/lege med filmene, så det går – med andre ord: Flipped classroom rammer mig som underviser og person … og jeg håber det rammer eleverne …, hvis ikke, går det nok – jeg har skudt forbi før og skyder forbi igen, heldigvis.   


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ