Blog
0   707

Dynamisk vidensportal med de nye Fælles Mål

Abonner på nyt om Tysk og fransk i skolen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Undervisningsministeriet har lanceret en dynamisk vidensportal med de nye Fælles Mål på www.ffm.emu.dk. Vidensportalen skal være en hjælp til lærerne i at arbejde systematisk med læringsmål og de nye mål i undervisningen.

På vidensportalen vil lærerne kunne finde de nye Fælles Mål, vejledende læseplaner og undervisningsvejledningerne for folkeskolens fag og emner og tværgående emner. Derudover er der til alle de nye mål udarbejdet inspiration til, hvordan målene kan anvendes i planlægningen af undervisningen og opfølgningen på elevernes læring. Derudover er der eksempler på, hvordan de dygtigste elever kan udfordres. Derudover er der udarbejdet en generel vejledning om læringsmålstyret undervisning og inspirationseksempler på, hvordan undervisningsforløb kan tilrettelægges ud fra læringsmål. Ministeriet opdaterer i skoleåret 2014/15 løbende vejlednings- og inspirationsmaterialet på den dynamiske vidensportal på baggrund af erfaringerne med de nye mål fra udviklingsprogrammet for forenklede Fælles Mål. Vedhæftet er en introduktion til de nye Fælles Mål og til læringsmålstyret undervisning. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
947 andre er allerede tilmeldt