Blog
0   622

"Jeg er glad for, at mit barn ikke skal starte i skole i år"

Abonner på nyt om Dagbog: Morten Barasinski i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg træder nu endnu et skridt mod udvikling af den danske folkeskole. Jeg er en lille brik i det store puslespil og mine meninger, vil ikke have nogen nævneværdig indflydelse på den store fortælling, vi alle er en del af lige nu. Tag ikke denne blog for mere end hvad den er - et forsøg på at se fremad.

Rubrikken er taget fra en kort snak med en bekendt. Han gav videre udtryk for, at han synes hele situationen omkring dette skoleår, for ham var så forvirrende, at han gerne ville, at hans barn skulle vente et år med skolestart. Jeg svarede ham, at jeg glæder mig til, at mit ældste barn skal starte sin skolegang i år. Jeg glæder mig til at være en lille brik i stort udviklingsarbejde, både som lærer og forælder. 

I går startede udviklingsarbejdet så - hverdagen meldte sig. Det startede som alle andre år: Jeg mødte ind for at få overblik over kommende skoleår … jeg er aldrig tidligere påbegyndt et skoleår med fuldt overblik (hvad det end måtte være) og håber aldrig det sker - jeg trives i det uvisse og er ikke bekymret for alle de ubesvarede spørgsmål, der er her før skolestart.

Artiklen fortsætter under banneret

Dagen gik med fokus på læringsplaner, holddannelsestimer, fag-faglig opstart og snak med kollegaer om sommerferie og kommende skoleår. Til trods for mange ubesvarede spørgsmål og usikkerhed omkring kommende skoleår, lignede første arbejdsdag … første arbejdsdag.  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ