Debat

DM i Sprog 2014

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære fransk- og tysklærere

Her er et tilbud til jeres elever som jeg varmt kan anbefale – DM i Sprog 2014. Læs nærmere om konkurrencen på www.dmisprog.eu. Her finder du information om tilmelding, regler, tidspunkter osv. Det er gratis at deltage i konkurrencen, og det er dig som fransk- eller tysklærer der beslutter om dine elever skal være med. Tilmeldingen starter nu og slutter d. 22. oktober 2014. Den indledende runde foregår online hjemme på skolen fra d. 26. september til d. 24. oktober 2014. De fem bedste skoler kvalificerer sig til semifinale- og finaledagen som finder sted d. 28. november 2014 på Gl. Hellerup Gymnasium i København.

Det startede med Sprogolympiaden 2012 hvor fransk- og tyskelever i grundskolen og fransk-, tysk- og spanskelever i gymnasiet kunne konkurrere om hvilken skole der var bedst i hvert sprog på henholdsvis grundskoleniveau og gymnasieniveau. Det var en stor succe med mange deltagere inden for alle tre sprog. Jeg overværede semifinalerne og finalerne som virkelig var præget af engagement og begejstring. DM i Sprog 2014 er tilrettelagt og bliver gennemført af Goethe-Institut og Institut Français. Jeg håber rigtig mange af jer har lyst til at give jeres elever muligheden for at være med.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Leon Aktor, Sproglærerforeningen