Julie Roberts

Publiceret Senest opdateret
1
2
3
4
5
6
7

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærer Julie Roberts er 27 år og bor i en lejlighed på en stille sidevej midt i Nørresundby.

Uddannelse: Læreruddannet fra Aalborg Seminarium og rejselederuddannet hos Apollo Rejser.

Arbejdsplads: Skansevejens Skole i Nørresundby, hvor hun er klasselærer for 2.a.

Familie: Bor sammen med kæresten Rasmus Jensen, der studerer til datamatiker, og som i sin fritid er ivrig jæger.

Julie Roberts har det helt fint med at hedde det samme som en 14 år ældre amerikansk filmstjerne, og hun er garanteret i mindst lige så god form. Den unge nordjyske lærer går foruden sine dejlige unger i 2. klasse og sit spændende job op i motion og sund mad, som hun selv ivrigt tilbereder. Det sidste hænger sammen med interessen for linjefaget hjemkundskab.

Julie Roberts underviser på et fitness-center et par timer om ugen og dyrker masser af spinning, blandt andet maratonspinning over seks timer, så snart tiden er til det. Tempocykling til bankende rytmer er sagen.

Mit arbejde lige nu:

Min klasse og mit team arbejder meget med at få børnene til at bruge kroppen i undervisningen. I dansk hopper de bøjninger, løber op til tavlen og klapper med en fluesmækker, når det er et navneord, eller kaster med risposer. Børnene synes, det er sjovt, og de får mulighed for at bruge forskellige intelligenser.

Mit arbejde om fem år:

Forhåbentlig har jeg taget en pædagogisk diplomuddannelse i idræt, som jeg bruger enten i mit nuværende job eller på en idrætsefterskole. Jeg er meget glad for Skansevejens Skole, så jeg er her sikkert også til den tid.

Efteruddannelse:

Jeg er ved at tage årskurset »Dansk yngste trin« på CVU Nordjylland. Det er dejligt at få lov til at bruge en dag om ugen på det, når man som jeg kun er i gang med sit andet år som lærer. På seminariet var undervisningen meget teoretisk.

Ting, som er vigtige for mig:

1. Når jeg er træt, læser jeg eller tager til træning. Nok mest det sidste. Spinning eller en løbetur giver ny energi efter en dag med børn og undervisning.

2. Da jeg fik min eksamen, gav mine forældre mig en guldkæde med et hjerte med diamanter i. Den minder mig om, at det var dejligt at komme igennem, og får mig til at tænke på nogle mennesker, som jeg holder meget af.

3. Kalenderen kan jeg ikke undvære på mit arbejde, men madpakken er næsten lige så vigtig.

4. Jung Changs »Vilde Svaner« optager mig meget for tiden. Den fortæller en masse om livet i Kina under kulturrevolutionen og vilkårene for tre generationer af kinesiske kvinder. Jeg nyder også at læse skønlitteratur. Det var der ikke tid til under min uddannelse.

5. Jeg er utrolig afhængig af min computer. Vi sidder tit herhjemme med hver sin bærbare på skødet. Jeg bruger den til at tjekke nyheder, læse mail, til Facebook og til at forberede mig.

6. Min skoletaske rummer alt, hvad jeg arbejder med, og jeg har den altid i nærheden.

Powered by Labrador CMS