Natur/teknologi
0   565

Find på ideer med Opfindertjenesten

Opfinderrådgivningens skoletjeneste, kaldet Opfindertjenesten, tilbyder en række praksisforløb til undervisningen til 6.-9. klasse. Forløbet tager afsæt i »Opfinderens 10 trin«, som Opfinderrådgivningen bruger til at guide opfindere igennem processen fra ide til produkt. Målet er at stimulere til både idekraft og nyskabelser og give elever på forskellige alderstrin en føling med, hvordan man udvikler gode ideer og følger dem helt til dørs. Forløbene er gratis og kan bestilles efter først til mølle-princippet.

Kontakt Anette Høgh Sonnichsen på ahso@teknologisk.dk eller opfind.nu

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt