0   498

Vind en klimatur til Samsø

Danmarks Radio og Klima-, Energi- og Bygningsministeriet inviterer landets 7.-10.-klasser til at være klimajournalister og skrive artikler om lokale initiativer, der gør en forskel for klimaet. De to klasser med de bedste artikler vinder et ophold på Samsø Energiakademi. I webjournalistens værksted på Danmarks Radios kampagneside »Nyheder fra en varm fremtid« kan eleverne få hjælp til den journalistiske proces fra ideudvikling til færdig artikel. Skrivekonkurrencen er startet, og der kan indsendes artikler frem til fredag den 10. oktober 2014.

Læs mere på dr.dk/varmfremtid

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.468 andre er allerede tilmeldt