Debat

»Samtale fremmer forståelsen«

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På læreruddannelsen lærer vi vigtigheden af samarbejde, kommunikation og kompromis. Dette vil der være brug for under den nye reform på grund af de mange forandringer og usikkerheder, der ligger i ordet. Men det er ikke nok at fokusere på, at vi skal kommunikere og finde en løsning sammen (DLF mener, Folkeskolen nummer 10, side 30, redaktionen). For at kunne samarbejde må man have overskud til at give noget af sig selv til andre. I disse forandringer findes en mulighed for innovation, og i usikkerheden kan vi opnå refleksion. Det er nødvendigt at finde frem til mulighederne ved reformen, og det er vigtigt at finde modet i sig selv. Vi må alene og individuelt kæmpe mod vores negative forestillinger om fremtidens skole, før vi kan hjælpes ad i et samarbejde, hvor vi løfter i flok.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS