Debat

Lærerarbejdspladser.

Er det nødvendigt at have sin egen plads?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kan se, at Antorini udtaler, at hun ikke har behov for en arbejdsplads, fordi hun kan sidde med sin computer hvor som helst. Skoleledernes formand mener, at lærerne jo bare kan gå i faglokalerne, mens Ziegler mener, at forberedelsen jo er fordelt ud over dagen, så der vil være pladser nok. Det er ganske mærkværdig læsning. Lærerne forbereder sig altså ikke kun v.h.a. computer. Faglokaler og andre lokaler er ikke nødvendigvis ledige. Det er meget svært at gå til og fra forberedelse ned en halv time her og en time der, man kan ikke lade sine ting blive liggende. Man har måske behov for tid og ro. Forberedelse kræver tankevirksomhed og fordybelse. De burde komme ud og undervise i et års tid, de ved jo ingenting om lærerarbejdet.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget