Blog
0   653

Øger digitalisering mobilitet? #2

Abonner på nyt om Den digitale skole i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Digitale læremidler skulle lette adgang, men mærker en elev i niende klasse det?

Eleverne i 9. klasse er midt i en prøvetid, og de fleste står snart med et skoleskift i vente. Aldrig har omsætningen af digitale læremidler været større, men har den øgede tilgængelighed også skaffet eleverne i niende klasse den nødvendige fleksibilitet midt i dette vadested? En elev, der  kommer midt i 9. klasse fra en anden skole med én læremiddeltradition i rygsækken har ikke umiddelbart adgang til de tidligere anvendte ressourcer til forberedelse af prøverne.  Elevernes dokumentation på centrale kompetencer er også en del af bagagen, men den kan heller ikke bringes videre fra en lukket fagportal til videre læringsforløb på ungdomsuddannelserne.

Desværre er der endnu ikke fuld understøttelse af den nødvendige fleksibilitet i de eksisterende forretningsmodeller. Ovenstående to eksempler skal løses, så ikke bare elever i 9. klasse, men også andre oplever det potentiale, der burde ligge i de digitale løsninger. Skolen vil åbne sig yderligere mod omgivelserne i de kommende år, og denne tendens skal afspejles i tilgængelighed til læringsressourcerne.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.870 andre er allerede tilmeldt