0   79

Mød 50’ernes eksperter

Hver fredag i november kan besøgende på Arbejdermuseet i København få sig en oplevelse ud over det sædvanlige. Som et supplement til udstillingen om 1950'ernes Danmark kan 4.-7.-klasser nemlig møde en række sande eksperter. Arbejdermuseet har i samarbejde med LO inviteret pensionister ind for at tale om hverdagslivet og barndommen i 1950'erne, og efterfølgende er der mulighed for at få besøg af pensionisterne som gæstelærere i klassen. Besøget koster 200 kroner per klasse. Tilmelding hos Birthe Sivert, telefon 3325 0122.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen