Blog
2   975

Skal vi have et fast bogsystem til engelsk i 1.klasse?

Abonner på nyt om Engelsk i 1. klasse i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

To grunde til at lade være..

Skal vi have et fast bogsystem til engelsk i 1.klasse?

  •  to grunde til at lade være.

Vi er i vores fagteam i engelsk midt i en heftig debat om, hvorvidt vi skal indkøbe et system til engelskundervisningen i 1.klasse.Nogle er for og nogle er imod. Jeg er mest tilhænger af den sidste holdning.For det første mener jeg, at noget af mit personlige engagement i undervisningen vil gå af, hvis jeg skulle følge ét bestemt system. Jeg er mere tilhænger af, at vi køber et bredt udvalg af forskellige materialer, så jeg selv kan plukke og sammensætte et materiale, der er skræddersyet til netop mine elever. - Vel og mærke med bevidstheden om at jeg kun må kopiere 20% af en publikation pr. semester. ;)

For det andet er det ikke hensigtsmæssigt at lægge sig fast på ét system fra starten, da engelsk i 1.klasse er et fag i rivende udvikling. Bare se på alle de nye engelsksystemer vi pt. bliver bombarderet med. Alle forlag vil være med på beatet og have en bid af kagen. Så det er rigtig svært at gennemskue, hvilket system der vil passe bedst til netop vores skole. For de ser jo alle lækre og indbydende ud!

Så mit forslag går på, at vi skal slå koldt vand i blodet og ikke foretage os nogle panik/fejl indkøb. Det har vi bare ikke råd til med vores i forvejen slunkne budget til materialeindkøb på skolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Nadja Rau 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.576 andre er allerede tilmeldt