Inge Kajsholm

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Inge Kajsholm, født Sørensen, døde af kræft 11. oktober, 51 år.

Inge var fra Randers og tog lærereksamen på Silkeborg Seminarium i 1979.

Inge var bosat i Silkeborg, og efter 22 år ved Hammel Skolevæsen søgte hun til Silkeborg og blev ansat på Virklund Skole.

Inge havde orden i tingene og styr på fagligheden. Forudsigelighed, klare krav og forventninger var nøgleord for hendes virke i såvel den daglige klasseundervisning som specialundervisningen, hvor hun evnede at motivere selv den elev, der gang på gang havde måttet lide nederlag i klassen.

Inges samarbejde med forældre har altid været åbent og imødekommende, og ingen var i tvivl om hendes holdning til det enkelte barns læring, udvikling og behov.

Inge bidrog gerne med sin faglige ekspertise og erfaring over for yngre kolleger, og hun var den, der huskede at rose i det daglige.

Inge var viljestærk og målrettet. Hun vidste, hvad hun ville, og satte alt ind på at gennemføre det. Ikke mindst i forhold til hendes sygdom oplevede vi det på nærmeste hold.

Inge havde et lyst sind og fandt de gode og positive sider, hvor hun kunne.

Inger Løvland Christensen, Virklund Skole