Blog
0   1004

Danmarks Billedkunstlærere - nu på blog

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.


Vi lægger ikke "hovedet på bloggen", men sætter spot på faget billedkunst i folkeskolen. Fagets faglighed, glæder og problemstillinger. Her henter du både inspiration og debat. Er du en af de heldige billedkunstlærere, der har timer i faget, så har du helt sikkert brug for at følge os på bloggen.

En faglig forening                                                                   Danmarks Billedkunslærere er en faglig forening for billedkunstlærere i folkeskolen og for andre undervisere og interesserede i billedkunstfaget. Foreningens hensigt er at skaffe så gode vilkår som muligt for dig som underviser i billedkunst. Det gælder gode undervisningslokaler, timetal og efteruddannelse af billedkunstlærere. Vores vision er at billedkunst, er et obligatorisk fag i hele skoleforløbet.

Foreningen har 10 kredse, med bestyrelser der arbejder frivilligt og gør en stor indsats for at lave fagligt inspirerende og opkvalificerende kurser for vores medlemmer. Kurser som du som medlem  kan bruge i din undervisning, men også for din egen fornøjelse.

Artiklen fortsætter under banneret

De lokale kredse arrangerer i gennemsnit fire kurser årligt. Det vil på landsplan sige, at du har mulighed for at tilmelde dig ca. 40 kurser vedrørende billedkunst.

Vores forening er med i Nordisk Samråd i billedkunst, hvor vi diskuterer billedkunstfagets vilkår og udvikling i de nordiske lande. Hvert år arrangerer Nordisk Samråd Nordisk Kursus i billedkunst placeret på skift i de nordiske lande. Vi samarbejder med gymnasielærerne og undervisere i billedkunst på læreruddannelsen i det vi kalder Vertikalgruppen. Vi er repræsenteret i Kompetencenret for børn, unge og billedkunst.

Billedpædagogisk Tidsskrift                                                           Fire gange om året udgiver vi vores blad Billedpædagogisk Tidsskrift. Her kan du hente faglig inspiration og holde dig orienteret om billedkunstfaget i folkeskolen og andre undervisningssteder. Tidsskriftet indeholder artikler om billedpædagogik, den nyeste forskning samt bringer eksempler på undervisningsforløb. Bladet er af høj kvalitet, og det er en stor glæde, at så mange velkvalificerede skribenter bidrager til at sikre denne kvalitet.

Vores skribenter på bloggen er medlemmer af Landsstyrelsen i Danmarks Billedkunstlærere og redaktionsmedlemmer fra vores blad. Alle undervisere i billedkunst.

Så ønsker du at være "på forkant" med udviklingen i faget, så meld dig ind i Danmarks Billedkunstlærere.   danmarksbilledkunstlaerere.dk  Du kan også finde os på facebook.

Lykke Andersen, Formand i Danmarks Billedkunstlærere

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
4.478 andre er allerede tilmeldt
Vind et weekendophold

Like Folkeskolen på Facebook og deltag i lodtrækningen om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller med alt betalt!